Ons onderwijs

Onze Missie: We richten ons op leerlingen met ondersteuningsvragen die de ondersteuningsmogelijkheden van het regulier onderwijs in de grootregio Nijmegen overstijgen. Park Neerbosch is daarmee een gespecialiseerde dienstverlenende onderwijsorganisatie en onze opdracht is dat we leerlingen een passend perspectief bieden gericht op realistische vervolgstappen t.b.v. een duurzame participatie in onze maatschappij.
 

“Sterk Onderwijs voor een betekenisvolle toekomst”
 

Onze Visie: Wij hebben zorg voor ieder ander en dat doen wij door volhardend te zijn. Wij gaan door waar anderen stoppen, vinden betekenis in ons werk, doen ons werk met plezier, geven net dat onsje meer en vinden iedere leerling de moeite waard om ons best voor te doen.
 

Onze kernwaarden:

Eigenaarschap tonen Professioneel handelen
Innovatieve focus Flexibele insteek
Respectvolle omgang Onvoorwaardelijkheid
Betrouwbaar zijn Kracht en passie


Onderwijs op maat is ons uitgangspunt. Onze leerlingen hebben vaak wat extra’s nodig om bijvoorbeeld gevoel en gedrag beter onder controle te krijgen. We bieden gerichte ondersteuning hierin. Uitgangspunt is het gesprek over: Wie ben je, wat wil je, wat kun je, wat weet je? Zo ontstaat er samen met de jongeren, hun ouders en onze netwerkpartners in onderwijs, jeugdhulp en het bedrijfsleven een betekenisvol toekomstperspectief. Leren gaat met vallen en opstaan en dat begrijpen wij. Daarom is ons motto: elke dag een nieuwe kans! We laten mérken dat we in onze leerlingen geloven.

 

 

  • Download hier de onderwijsvisie van de Aloysius Stichting waar onze school onderdeel van is.