Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Burgemeester Bruls brengt bezoek aan Park Neerbosch

22 februari 2022

Burgemeester Bruls van gemeente Nijmegen bracht gisteren - maandag 21 februari - een bezoek aan Park Neerbosch in Nijmegen. De burgemeester was benieuwd naar de huidige stand van zaken binnen het onderwijs in relatie tot Corona, een soort van thermometer in de maatschappij. Burgermeester Bruls bezocht in dat kader meerdere scholen in Nijmegen, waaronder dus ook Park Neerbosch.


Oprechte interesse
Tijdens het bezoek ging burgemeester Bruls aan tafel in gesprek met een aantal medewerkers. De burgermeester was oprecht geïnteresseerd in de situatie van de medewerkers en de leerlingen van Park Neerbosch. Burgermeester Bruls nam er uitgebreid de tijd voor en het werd een levendig gesprek waarbij er vragen over en weer gesteld werden. De meeste aandacht ging uit naar de situatie op school met betrekking tot Corona. Hoe gaat het met de leerlingen en de medewerkers? Hoe is de fysieke en mentale gesteldheid? Zijn er leerachterstanden? Wat hebben we geleerd van de crisis, wat nemen we mee?
 

De medewerkers waren erg blij met de wijze waarop het gesprek verlopen is en konden het bezoek en de betrokkenheid van de burgermeester echt waarderen.

 


vlnr: Joelle Bos, Rachel Beernink, burgemeester Bruls, Kady Jansen, Rob Roenhorst

 Nieuwsarchief