Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Diploma-uitreiking bij Park Neerbosch

14 juli 2022

Eindelijk was het dan zo ver….. op woensdag 13 juli konden ook onze leerlingen die staatsexamen vmbo-t of havo hebben gedaan hun diploma of certificaten in ontvangst nemen. Dit vooral dankzij hun eigen harde werk, maar de inzet en betrokkenheid van onze leerkrachten en de inspanningen van de examencommissie hebben zeker ook bijgedragen aan de successen.

Prachtige resultaten
Dit jaar waren er 13 vmbo-t kandidaten die opgingen voor een volledig diploma. Zij zijn allemaal geslaagd!! Er waren 18 havo kandidaten, waarvan er 13 in 1x een volledig diploma hebben behaald. 5 leerlingen hebben meerdere certificaten weten te behalen en gaan volgend schooljaar voor de nu nog ontbrekende. Het zijn weer prachtige resultaten, waarmee onze leerlingen een mooie stap naar een succesvol vervolg hebben gezet.

 


Feestelijke avond

Het was een mooie, ontroerende en feestelijke avond. Er was veel belangstelling van ouders, familie en vrienden. De mentoren hebben hun leerlingen mooi toegesproken en hen natuurlijk ook veel succes gewenst in het vervolg van hun opleidingstraject. Een van de mentoren heeft, als een ware troubadour, daarbij ook nog een prachtig lied gebracht. De uitreiking vond traditiegetrouw weer plaats in het van Lindenhoutmuseum naast onze school. De ruimte was door onze collega’s prachtig versierd en ook de muziek en catering waren weer goed geregeld. Het mooie weer zorgde ervoor dat alle betrokkenen na de uitreiking nog gezellig konden napraten.

 Geslaagdenvlag!

Naast hun diploma en cijferlijst kregen de leerlingen dit jaar voor het eerst ook de “geslaagdenvlag" van Park Neerbosch. We kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van een boeiend jaar met voor iedereen vanaf 16 juli een welverdiende vakantie!!

 

 Nieuwsarchief